Om Miltons.eu

Om miltons.eu - meningen med livet
Meningen med livet

Har du någon gång frågat dig själv

- Vad är meningen med livet ?


Om man letar på internet så finns ett helt smörgåsbord av olika läror som vill ge dig svar på frågan - Vad som är meningen med livet. Kanske har du fastnat på denna sida för att du känner dig vilsen och saknar en inre trygghet och frid. Tyvärr är inte alla läror sanna, och risken är att du går fel är stor. Därför skapade jag den här sidan just för dig. För att du skulle kunna hitta fram till sanningen.

Nu kanske du frågar dig - Vad är det som säger att detta är sanningen?

Det finns så oändligt mycket bevis för att Jesus är vägen sanningen och livet, som han faktiskt också sa sig vara. Jag skulle önska att du ger dig tid att läsa denna blogg. Här kommer du få läsa om människor som har mött honom. Jesus är en verklig person som lever idag och han älskar dig så mycket, så det kan du inte fatta.

Många tror att han är en tråkig religion, men faktum är att han är en levande relation. Kanske har du fått en felaktig uppfattning om honom att han är hård och dömande. Att han förbjuder det ena och det andra.

Men det bilden av honom är inte sann. - Han längtar efter en relation med dig. Och han älskade dig så högt att han dog och uppstod för dig.
Jag hoppas att du liksom jag ska hitta fram till svaret på Vad som är meningen med livet.

Kärleksfulla hälsningar. Jörgen Milton