Tack för att du kom Helige Ande!

Idag firar vi pingstdagen till minne av att Herren Jesus sände hjälparen den Helige Ande, till oss här på jorden som tagit emot Jesus till frälsning. Låt inte detta bara vara ett minne som varar en dag om året, låt den Helige Ande bli en verklighet i ditt eget liv alla dagar på året.

Jesus visste att när han lämnade denna världen och sina lärjungar, skulle de behöva kraft från honom. Därför i sin omsorg om oss sände han den tredje personen i Gudomen. Den Helige Ande till jorden. Han skulle vara Jesu kraft i våra liv. När vi tar emot Jesus i våra liv och blir döpta får vi Den Helige Ande som gåva från Jesus. Det är han som helar då vi lägger händerna på sjuka och ber och det är han som drar människor till Jesus. Kanske manar han just nu i ditt hjärta att ta emot Jesus som frälsare. Då ska du inte stå emot denna uppmaning utan låta honom utföra sitt verk i dig.

Att leva ett liv med den Helige Ande är ett spännande liv, där du inte vet vilka möjligheter och äventyr det kommer att föra med sig. Den Helige Ande finns där och ger dig kraft då du tycker allt är jobbigt och allt känns hopplöst. Han finns också där och ger dig glädje över att du tillhör Jesus.

Den Helige Ande är en person som du kan ha en relation till i bön och genom bibelläsning. Den som har en relation till Den Helige Ande kan också få gåvan tungotalet, som är ett speciellt bönespråk mellan dig och Herren.

Att leva nära DHA innebär att ditt liv kommer förvandlas, för den man umgås med blir man lik.

 - Tack att du kom Helige Ande. Du är elden och kraften i mitt liv.
Beställ Fin T-shirt " Holy Spirit"

Kommentarer