Välkomna

Söker du meningen med livet. Den här bloggens syfte är att sprida det glada budskapet om Jesus kristus och vad han har gjort för dig. I första hand skriver jag för dig som är andlig sökare eller ny i tron. Men alla är välkomna här.Jag heter Jörgen Milton och driver den här bloggen samt är grundare och föreståndare för Barmhärtighetsmissionen ett missionsarbete i Filippinerna. Kommentera gärna artiklarna men tänk på att hålla en god ton utan personliga påhopp. Hoppas du ska trivas här.

måndag 14 maj 2018

Grattis Israel - 70 år


Israel - 70 år  14/5-2018


I dag gratulerar vi Israel till 70 år som nation. Mellanösterns enda demokrati.
Nu kanske du undrar varför jag lovordar Israel. Jag är fullt medveten att media och svenska regeringen har en annan syn. Problemet är att det vi ofta får höra i media är vinklat till palestiniernas fördel. En del direkta lögner förs ut i etern.
Jag tror inte att Israel är felfria men Bibelns ord säger att vi ska välsigna Israel eftersom det är Guds utvalda nation. Vi kan se genom hela historien hur Herren har välsignat sitt egendomsland Israel och sitt egendomsfolk Judarna. Även om judarna har fått utstå mycket lidande, kommer han aldrig sluta älska sitt folk. 

Djävulen vet Herrens syfte med Israel, det är därför han ofta försöker påverka människor att gå emot detta lilla land. Låt oss välsigna Israel även om vi inte gillar allt de gör. De som välsignar Israel kommer Herren välsigna och den som förbannar israel kommer Herren förbanna.

Det är också Israel som Jesus snart kommer att komma tillbaka till
Du är väl redo! 1 kommentar:

Tony Malmqvist sa...

Bra och läsvärd blogg du har.