Välkomna

Söker du meningen med livet. Den här bloggens syfte är att sprida det glada budskapet om Jesus kristus och vad han har gjort för dig. I första hand skriver jag för dig som är andlig sökare eller ny i tron. Men alla är välkomna här.Jag heter Jörgen Milton och driver den här bloggen samt är grundare och föreståndare för Barmhärtighetsmissionen ett missionsarbete i Filippinerna. Kommentera gärna artiklarna men tänk på att hålla en god ton utan personliga påhopp. Hoppas du ska trivas här.

söndag 22 april 2018

Vi ska alla dö oavsett våra framgångar


 

På kort tid har en rad av våra svenska kändisar dött. Det kommer en gång att hända dig också oavsett hur känd eller rik du är.


Många människor nästan avgudar kändisar, och tycks tro att dessa människor är odödliga. Man ser deras framgångar, och tänker att så skulle jag också vilja vara. Sen när dessa människor dör tycks hela ens ens tillvaro komma i gungning. - Hur kunde han eller hon dö.

Sätt inte din tillit till framgång du får ingenting ta med dig då du dör. Då finns det bara en sak som är viktig, och det är om du har allt uppklarat med Jesus. 
- Har du tagit emot honom i ditt hjärta, annars kommer du gå evigt förlorad.

Vänta inte med ditt beslut tills du blir gammal, då kan det vara för sent. Du kanske aldrig blir gammal, du kanske är död i morgon. Hur vill du tillbringa evigheten, det är din viktigaste fråga.

Ta ställning till den idag - Välj JESUS!
Inga kommentarer: