Välkomna

Söker du meningen med livet. Den här bloggens syfte är att sprida det glada budskapet om Jesus kristus och vad han har gjort för dig. I första hand skriver jag för dig som är andlig sökare eller ny i tron. Men alla är välkomna här.Jag heter Jörgen Milton och driver den här bloggen samt är grundare och föreståndare för Barmhärtighetsmissionen ett missionsarbete i Filippinerna. Kommentera gärna artiklarna men tänk på att hålla en god ton utan personliga påhopp. Hoppas du ska trivas här.

söndag 29 april 2018

Vad säger bibeln om frälsningen
Joh 3:16  Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv.
Joh 3:17  Gud har inte sänt sin Son till världen för att döma världen, utan för att världen ska bli frälst genom honom.
Joh 3:18  Den som tror på honom blir inte dömd. Men den som inte tror är redan dömd, eftersom han inte tror på Guds enfödde Sons namn.

Rom 10:9  För om du med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, ska du bli frälst.

Rom 10:10  Med hjärtat tror man och blir rättfärdig, med munnen bekänner man och blir frälst.
Rom 10:11  Skriften säger: Ingen som tror på honom ska stå där med skam.
Rom 10:12  Här är ingen skillnad mellan jude och grek. Alla har samme Herre, och han ger av sin rikedom till alla som åkallar honom.
Rom 10:13  Var och en som åkallar Herrens namn ska bli frälst.

2Kor 5:17  Om någon är i Kristus är han alltså en ny skapelse. Det gamla är förbi, något nytt har kommit.Inga kommentarer: