Välkomna

Söker du meningen med livet. Den här bloggens syfte är att sprida det glada budskapet om Jesus kristus och vad han har gjort för dig. I första hand skriver jag för dig som är andlig sökare eller ny i tron. Men alla är välkomna här.Jag heter Jörgen Milton och driver den här bloggen samt är grundare och föreståndare för Barmhärtighetsmissionen ett missionsarbete i Filippinerna. Kommentera gärna artiklarna men tänk på att hålla en god ton utan personliga påhopp. Hoppas du ska trivas här.

måndag 16 april 2018

Hur gör jag för att bli frälst?

Meningen med livet - Hur jag blir frälst


Hur gör jag för att bli frälst?


Det är enklare än du tror. Många tycker t.om att det är för enkelt. Men Herren har gjort det så för att alla människor ska förstå och kunna ta del av det.

1. Det står i ordet att om vi bekänner våra synder för Herren, så är han trofast och rättfärdig och förlåter oss all vår synd.

Jesus kom till världen för att rädda den, inte för att döma. Alla människor var genom syndafallet bortkopplade från Gud och kunde inte ha någon gemenskap med honom. Den synd som Adam och Eva gjorde när de åt av den förbjudna frukten i lustgården, orsakade en andlig död hos människan. Den fördes sedan vidare från generation till generation. Det fanns bara ett sätt att upprätta mänskligheten igen och det var att Jesus som var syndfri, tog på sig all vår skuld och synd. Det var det som han gjorde på korset när han dog. Detta var ingen vanlig död, utan en död som räddar hela mänskligheten.

Du kan idag få del av denna räddning och få gemenskap med Herren. Det är mycket enkelt.

1. Be Herren förlåta dig, dina synder.
2. Tro på honom av hela ditt hjärta
3. Bekänn din tro för andra.

Bön du kan be

Herre, jag kommer till dig nu. Jag tror att du dog för mina synder och uppstod
och lever idag. Jag ber dig förlåta mig all synd jag gjort och tackar dig för att du renar mig. Från idag vill jag följa dig och vara din lärjunge. Du får bestämmanderätten över mitt liv.Jag lägger mitt liv i dina händer - Amen


Här du bett den här bönen med ärligt hjärta har du tagit del av det offer Jesus gjorde för dig och du har övergått från döden till livet.
Det är nu ditt nya liv börjar.

Ta kontakt med en kristen församling där du kan få gemenskap och utvecklas i din tro. Läs gärna bibeln varje dag. 

Om du bett med i den här bönen via denna blogg får du gärna berätta i kommentarerna. Det styrker dig i din tro och gläder oss.

Välkommen!

Inga kommentarer: