Välkomna

Söker du meningen med livet. Den här bloggens syfte är att sprida det glada budskapet om Jesus kristus och vad han har gjort för dig. I första hand skriver jag för dig som är andlig sökare eller ny i tron. Men alla är välkomna här.Jag heter Jörgen Milton och driver den här bloggen samt är grundare och föreståndare för Barmhärtighetsmissionen ett missionsarbete i Filippinerna. Kommentera gärna artiklarna men tänk på att hålla en god ton utan personliga påhopp. Hoppas du ska trivas här.

fredag 27 april 2018

Han ska snart komma tillbaka

Bild. Apg29

Jesu återkomst till jorden blir världhistoriens största händelse.

Tillhör du dem som tycker att du att talet om Jesu återkomst har blivit en "klysha". Det har ju talats om detta och varnats om detta i hundratals år. Detta har gjort att många inte tror att de behöver bry sig. Men faktum är att nu är vi oerhört nära denna händelse, så nu är tid att vakna.

När vi ser på världsläget idag så kan vi se det klart. De som pratar och predikar om jordens undergång är inte bara pastorer eller präster utan även otroende forskare och vetenskapsmän. De har insett att vi går mot -slutet.

Ett stort antal av bibelns profetior om tidens slut har redan slagit in.

Jesus älskar dig och längtar efter dig. Vill du vara med då han kommer.
Då behöver du ta emot honom som Herre och frälsare. Han är den ENDA vägen till räddning.Inga kommentarer: