Välkomna

Söker du meningen med livet. Den här bloggens syfte är att sprida det glada budskapet om Jesus kristus och vad han har gjort för dig. I första hand skriver jag för dig som är andlig sökare eller ny i tron. Men alla är välkomna här.Jag heter Jörgen Milton och driver den här bloggen samt är grundare och föreståndare för Barmhärtighetsmissionen ett missionsarbete i Filippinerna. Kommentera gärna artiklarna men tänk på att hålla en god ton utan personliga påhopp. Hoppas du ska trivas här.

lördag 28 april 2018

Ett rop på hjälp

För några dagar sedan kom beskedet att Tim "Avicii" Bergling tagit sitt liv. Att han hela tiden sökt efter meningen med livet och en inre frid.


Kanske har du gått i liknande tankar att det vore bättre att göra slut på allt, för att få lugn och frid. Du kanske just nu gör ett sista rop på hjälp.
Då vill jag berätta för dig att du kan få lugn frid och harmoni i ditt inre genom att ta emot Jesus. Han är en verklighet, han lever idag och han älskar dig. Han vill inte att du ska göra dig illa. Han vill att du kommer till honom med dina beskymmer och problem. Han dog för dig för att du skulle få leva ett liv med honom.

Ge Jesus en chans, han är den enda vägen för dig till sann frid och trygghet, han är också den enda vägen till Gud. Det finns ingen annan väg att nå himlen utan att ge sitt liv till Jesus. Han vill inte ge dig en ny tråkig religion, utan en innehållsrik relation. Det är en väldig skillnad. Vänta inte till i morgon ge ditt liv till Jesus redan idag!

Inga kommentarer: