Välkomna

Söker du meningen med livet. Den här bloggens syfte är att sprida det glada budskapet om Jesus kristus och vad han har gjort för dig. I första hand skriver jag för dig som är andlig sökare eller ny i tron. Men alla är välkomna här.Jag heter Jörgen Milton och driver den här bloggen samt är grundare och föreståndare för Barmhärtighetsmissionen ett missionsarbete i Filippinerna. Kommentera gärna artiklarna men tänk på att hålla en god ton utan personliga påhopp. Hoppas du ska trivas här.

tisdag 17 april 2018

Barnyoga på Barnkanalen

Meningen med livet- Barnyoga på barnkanalen
Foto. Världen Idag

På barnkanalen lärdes det ut barnyoga i Lördags

Många menar att Yoga bara är en träningsform. Men är det så oskyldigt som det låter. 
- Nej, det är det definitivt inte utan Yoga har en direkt koppling till den hinduistiska tron, där man öppnar upp sig för den onda andevärlden genom att utöva detta. Många har negativt fått erfara yogans effekter på psyket. 
Det är väldigt skrämmande när man på detta sätt genom Barnkanalen når små barn med detta, och förvillar dem från unga år.

Låt oss be för vårt folk och våra barn. Sveriges folk behöver Jesus. Det är bara han som kan rädda oss. Kanske har du också varit involverad i Yoga. Du kanske tror att du kan få friden som du så länge sökt där. Men faktum är att det är bara Jesus som kan ge dig den äkta friden och tillfredsställelsen i ditt liv, och för det behöver du bara ta emot honom som frälsare och Herre i ditt liv.

Inga kommentarer: