Välkomna

Söker du meningen med livet. Den här bloggens syfte är att sprida det glada budskapet om Jesus kristus och vad han har gjort för dig. I första hand skriver jag för dig som är andlig sökare eller ny i tron. Men alla är välkomna här.Jag heter Jörgen Milton och driver den här bloggen samt är grundare och föreståndare för Barmhärtighetsmissionen ett missionsarbete i Filippinerna. Kommentera gärna artiklarna men tänk på att hålla en god ton utan personliga påhopp. Hoppas du ska trivas här.

onsdag 28 mars 2018

Vilken bibelöversättning ska jag välja

Meningen med livet - Vilken bibelöversättning bör jag välja

Är du ny i den kristna tron ,sökare eller kristen sedan många år så vill jag varmt rekommendera reformationsbibeln. Det är en grundtexttrogen översättning där ordet bevarats sedan den första kristna tiden. Andra översättningar såsom bibel 2000 mm har ändrats många gånger. Många gånger har man helt raderat stycken i de andra översättningarna. Reformationsbibelns motsvarighet i Engelskan är King James version som också är grundtexttrogen.

Du kanske aldrig har läst bibeln men är intresserad att bör upptäcka Guds ord, då rekommenderar jag dig att beställa ett Nya testamente från reformationsbibelns hemsida.

Vill tillägga att andra bibelöversättningar såsom folkbibeln också är bra, men att denna översättning är den bästa i Sverige idag.

Genom Guds ord får du gemenskap med Jesus. Han lever idag och vill ha gemenskap med dig. - Sök honom idag!

Inga kommentarer: