Är du en andlig sökareJag förstår att många av er som sökt er till den här bloggen har en längtan efter frid och frihet i era liv. Kanske trodde du att sidan skulle innehålla något annat en ett kristet evangelium. Du kanske söker i något vad New Age har att erbjuda såsom meditation, yoga, självförverkligande eller liknande.
Det som New Age eller andra religioner har att erbjuda är bedrägligt. Det låter bra vid en första anblick men ju mer du engagerar dig i deras aktiviteter ju mer mörker kommer att komma in i ditt liv. 

Andligt liv som innehåller ENDA VÄGEN TILL SANNINGEN är många gånger inte längre så populärt. Man vill så gärna att man ska bli lycklig oavsett Vad man tror, som att ta ett lyckopiller.

Men så fungerar inte verkligheten. Det finns en sanning, likaväl som allt annat i vår fysiska värd innehåller sanningar. Vi ifrågasätter t.ex inte det historiska personer i vårt samhälle har gjort tidigare utan vi accepterar det som sanning.
Lika sant som att Gusta Vasa har varit Sverige Kung. Finns det både historiska och upplevda bevis på att Att timmermannens son Jesus kristus inte var och är någon vanlig person utan det han sa sig vara nämligen Guds egen son och vår frälsare.

Han dog på ett kors för ungefär 2000 år sedan. Det var ingen vanlig död utan biljetten för våran räddning. Det enda som krävs för att ta del av den är att tro i sitt hjärta att det Jesus sa var och är sant, och att du vill följa honom.
Han älskar dig och har betalat priset för din räddning, allt är redan klart det är bara att hämta ut gåvan.

Fortsätt gärna och läs vidare på bloggen. Jag har mycket att berätta för dig.Kommentarer

Anonym sa…
Jesus är vägen, sanningen och livet