Den Helige AndeNär Jesus lämnade jorden och togs upp till himlen, hade han lovat oss att sända en hjälpare. Den Helige Ande. Han befinner sig på jorden nu för att hjälpa oss troende att utföra Jesu verk. När du tar emot frälsningen så är det han som flyttar in i dig. Han vill sedan lära dig och undervisa dig om sanningen i Jesus kristus. Många människor får uppleva andedopet och tungotalet. Det är ytterligare ett bevis på att Den Helige Ande bor i dig. Att han honom som hjälpare betyder allt för det kristna livet.

Människor som inte tar sin kristna tro på allvar och endast lever av religiösa traditioner går ofta miste att lära känna hjälparen Den Helige Ande på ett personligt sätt. Att lära känna honom är att leva i en relation med Herren. Han finns där och han är en riktig person, fast andlig. Han har känslor och kan bli bedrövad om du tex lever i synd.

Han ingår i treenigheten Fadern-Sonen- Den helige Ande. De är tre personer men endå ett. Precis som att vatten kan vara rinnande vatten, ånga eller is. Men ända är de fortfarande vatten. Fadern och sonen befinner sig i himlen medan den Helige Ande finns hos oss här på jorden.

Ta emot Jesus idag och lär känna den Helige Ande

Beställ Fin T-shirt " Holy Spirit"

Kommentarer