Den farliga "kyrkan"

Katolska kyrkan är enligt min mening en av de farligaste institutionerna vi har i världen. De utger sig för att vara den enda riktiga kristna kyrkan på jorden fast egentligen är den rent antikristlig, något som många inte vet eller bryr sig om. Den lockar människor in i ett mörker. Och det tragiska är att människor från evangeliska kretsar såsom pingst och trosrörelsen har gått över till denna kyrka.
För mig är det helt obegripligt. 

Låt mig först säga att det finns frälsta människor i katolska kyrkan som ärligt tror på Jesus. 

Kanske är du katolik, men älskar Jesus. Då behöver du göra såsom Lot´s familj gjorde när de lämnade Sodom i bibeln. De lämnade staden när Herren förgjorde den.

Varför är Katolska kyrkan antikristlig?

Bibeln varnar för att i den sista tiden ska den falske profeten och antikrist framträda. Den falske profeten kommer att vilja ena alla religioner under en världsreligion. Detta händer nu redan något som påve Frances har öppnat upp för.

 Se denna video som katolska kyrkan själv producerat. Bibeln själv säger att Jesus är enda vägen till Gud. Vilket Påven här förnekar.KK har genom århundraden sysslat med ockultism och madonna-dyrkan vilket många andra religioner också gör. Madonnan finns t.ex i olika versioner både inom hinduism, buddism mm. KK har i Vatikanen massor av antikristliga och demoniska symboler. Listan kan göras lång på felaktigheter inom KK, och kanske kommer jag vid ett senare tillfälle belysa detta mer.

Jag gör inte detta för att smutskasta någon utan för att varna dig som kanske tror på KKs lära. Vänd om till Jesus endast han kan frälsa din själ. Och om du är utövande katolik och älskar Jesus lämna denna kyrka snarast, för din egen skull.

Kommentarer